Kabelka Sabina a pár fotek z Vysočiny

Tak už jsem měla už trochu "absťák" od šití. Přece jen je jaro a mě to stále více táhne ven. No, ale občas prší, a tak jsem vytáhla časopis Marina z roku 2015 a objevila kabelku Sabina a pustila se do ní. Nebylo to vůbec snadné šití, jak to na první pohled vypadalo. Ale dala jsem to. Jsem i docela spokojená s výsledkem. Nevím, ovšem, zda bych ji začala šít, kdybych si uvědomila všechna úskalí. Tak tady je ta moje letní kráska.
Je to kabelka z režného plátna kombinovaná s koženkou. Věřím, že se mi bude hodit k většině letního oblečení. Má spoustu vnitřních kapes a je velká tak akorát, aby všechno, co potřebuji unesla. 





Jak už jsem tady někdy dříve psala, nejen šití je můj koníček. Teď, co jsem v důchodu, miluji nordic walking. Speciální chůzi s holemi. Nejsou to ale trekové, jak většina z vás zná. Tento způbob chůze je úplně jiný. Uzdravila jsem si tím nejen krční páteř, srovnala ramena, kolena už mě téměř nebolí. A to mi před deseti lety ortoped řekl: "To jste dosportovala.".
Navíc mě odjakživa bavilo fotografování. Jen tak amatérsky. Ale teď, ty nové mobily s nej.. foťáky. No, to je něco pro mě.
Takže spojení NW chůze a mobilu vám může poskytnout těchto pár fotek z naší krásné jarní Vysočiny.





 









A tulipány na naší zahradě konečně kvetou.

Na závěr letnění mých sukulentů a andělů.


Komentáře

  1. Věruško, další krásná práce. Jo kabelky jsou docela práce, kdysi jsem si je taky šila. Měj pohodovou sobotu.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji, že jste se u mě zastavili.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Opeřená hvězda a ty ostatní bločky

KDYŽ MUŽ SE ŽENOU SNÍDÁ - aneb dárek pro novomanžele

Lednové radosti