Tři a každá jiná


 Tak se nám letos sešlo několik kulatin. Dvě "děvčata" z rodiny mají čtyřicítku a jedna krásnou šedesátku. Za týden bychom se měli všichni sejít na rodinné akci - oslava čtyřicítky bratrance a sestřenice (náš synovec a dcera). Samozřejmě budou i jiné dárky, ale já bych chtěla holky potěšit "hand made" dárkem.

Simonka

Kabelka je ušitá z kvalitní zahraniční bavlny a koženky. Byl to v podstatě můj první pokus s koženkou a nejsem s výsledkem docela spokojená. Trochu jsem musela schovávat pod cedulku. No, ale s přivřeným okem, myslím, že by mohla nositelce dobře sloužit.



Ernestýna



I tato kabelka je z kvalitní zahraniční bavlny a korku. Ten jsem také použila poprvé a práce s ním mě mile překvapila. Kabelka je dvoukomorová. Velká kapsa se dá překlopit do dvou poloh a mezi kapsičkami je ještě  schovaná jedna malá.


Elfryd

Přidat popisek
Jednoduchá kabelka, ale z netradičního materiálu - pracího papíru. Objednala jsem si jej na zkoušku a tak je každá strana jiné barvy. Myslím, že to je jen ke prospěchu věci. Dala mi ale holka zabrat. Nemám s papírem žádnou zkušenost. Snad se bude tato netradiční "kráska" líbit.




 Všechny kabelky jsou ušité podle PEPITTY,


Komentáře

  1. Věrko, všechny kabelky jsou moc krásné. Povedly se a určitě udělají radost. Měj pěkné dny.

    OdpovědětVymazat
  2. Jedna hezčí nežli druhá !!!
    Hezky den!
    Hanka

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji, že jste se u mě zastavili.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Opeřená hvězda a ty ostatní bločky

KDYŽ MUŽ SE ŽENOU SNÍDÁ - aneb dárek pro novomanžele

Lednové radosti